Daily

Gott nytt 2019, bokstavligt talat!

Hey peeps, hoppas ni haft en riktigt bra jul, nyår och eventuell ledighet och fått äta upp er rejält med gottesaker! Eller i och för sig – helst inte, då kan jag ju inte locka er med godsaker här, hehe.

Eftersom min lilla godisverkstad är så pass nystartad så fick ledigheten verkligen innebära ledighet, vilket är orsaken till att webbshoppen ser lite tom ut igen. Men great things will come! Det produktutvecklas för fullt och om några månader kommer mina övriga arbetsförhållanden att ändras också, vilket kommer innebära mer tids för godistillverkning. Jag jobbar ju i nuläget heltid och driver den här sidoverksamheten på nattsuddartid. Det är jag, en podcast och någon sömnig uggla utanför fönstret när godsaker blir gjorda.

Jag har så mycket planer och idéer som jag hoppas kommer göra folk förtjusta, och har delat upp nyheterna under några månader framåt. Däremellan står jag förmodligen och svär över den fyrtioelfte omgången fransk nougat som MÅSTE ha någon form av horn i sidan till mig – jag trodde choklad kunde ha sina tjuriga dagar, men då hade jag ännu inte stiftat bekantskap med 140 grader varm sockerlag!

En fransk nougat SKA komma upp på hemsidan dock, om jag så ska bränna bort ögonbrynen på köpet…

Stay tuned för mer happenings, och ta hand om er därute i rusket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *