Om Catching Treasures

       

Välkommen till Catching Treasures!

Jag som driver CT heter Rebecca, och mitt mål här i livet är att göda alla människor med så mycket godsaker, choklad och onyttigheter som det bara går! 

 Eller nä, det kanske låter lite illa…

Jag omformulerar mig – mitt mål, är att så många som möjligt ska få njuta av så goda saker som möjligt. Det låter bättre eller hur? 

Catching Treasures är resultatet av en liten tanke, många förfrågningar, ett långvarigt bakintresse och många nätter spenderade i köket för att fixa fredagsfika till kollegor och vänner där två var veganer, tre var glutenallergiker, en inte tålde nötter, en hatade nutella (japp, de finns!) och jag själv ville baka annat än de sedvanliga chokladbollarna och mockarutorna. Vara mer kreativ och nyskapande, men samtidigt inkluderande.

Och då föddes Catching Treasures – här samlar jag alla mina godaste, roligaste och knasigaste grejer, och med lite tur finns det goda, roliga och knasiga individer där ute som köper dem!

Grundidén är så många som möjligt ska kunna äta mina godsaker. Därför är majoriteten av produkterna veganska, eller har ett veganskt/allergivänligare alternativ. Det allt har gemensamt, är att det ska vara sockrigt, krämigt, göttigt och gärna överraskande vackert. Ätbara skatter helt enkelt. 

Ladda upp med en stor kopp kaffe, ta dig en kik, och hör av dig om du har några frågor!